VESTI

Član kabineta Aleksandra Šapića i sin Vojislava Šešelja, Nikola Šešelj priveden zbog oružja

Najstariji sin lidera SRS Vojislava Šešelja, Nikola Šešelj (33) priveden je danas u jednom beogradskom kafiću zbog nošenja oružja, nezvanično saznaje „Blic“. On je ubrzo pušten iz policije.
Foto: Printscreen/ Twitter

„Blic“ je kontaktirao mlađeg Šešeljevog sina, poslanika Aleksandra Šešelja, koji je rekao da o tome ne zna ništa.

– Pre sat vremena sedeo sam sa ostalom braćom u jednom kafiću, i niko mi nije u međuvremenu ništa javio – rekao je mirno mlađi Šešelj.

U međuvremenu, na društvenoj mreži Tviter oglasio se lider radikala, Vojislav Šešelj.

– Šta ću? Voli dete igračke. Mora sa nečim da se igra – napisao je, između ostalog, vođa SRS.

Inače, Nikola Šešelj je predsednik Opštinskog odbora SRS na Novom Beogradu, kao i član opštinskog veća u Novom Beogradu, odnosno član kabineta Aleksandra Šapića .

Šešelj je Nikolu dobio u braku sa Vesnom Tunić (devojačko Mudreša), a sin je rođen 1984. godine, dok je bio u zatvoru.

Zanimljivo je da je Nikolin kum Vuk Drašković, a kum njegovo dvoje dece, Vojislava i Ljubomira, Tomislav Nikolić.

Najstariji Šešeljev sin Nikola se prvobitno pojavio u medijima 2010. godine, kada ga je pet policajaca pretuklo, zbog organizovanog turnira u pokeru. Lekari su tada konstatovali teške telesne povrede a policajci su privremeno udaljeni iz službe.

Nikola Šešelj u stranci postaje aktivan krajem 2010. godine, kada stupa na dužnost glavnog i odgovornog urednika sajta „Srpske radikalne stranke“ i sajta o „Vojislavu Šešelju“.

Tribunal za ratne zločine u bivšoj Jugoslaviji uputio je tri pisma Nikoli Šešelju u kojima mu je zaprećeno kaznom od sedam godina zatvora i novčanom kaznom do 100.000 evra ukoliko ne skine knjige „Afera Hrtkovci i ustaška kurva Nataša Kandić“ i „Glupson iz Manitobe Brus Mek Farlen“ sa sajta o Vojislavu Šešelju.

Izvor: Blic/ V. Z. C.

[frontpage_news widget=“9692″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar