SA DRUŠTVENIH MREŽA VESTI

Fabrizio Brambilla, najpoznatiji haker u regionu, koji nije haker! !Od pretnji smrću do traženja autograma!

Najomraženija osoba među Hrvatima i Srbima na Fejsbuku, umetnik iz Bolonje, Fabrizio Brambilla, koji je optužen da šalje pozive za prijateljstvo, a onda hakuje profil koji to prihvati, o čemu smo pisali (OVDE), pronašao je hrvatski portal Index.hr, upitali ga šta on misli o celoj situaciji, ima li ideju ko je mogao započeti spam i da li se ljuti na Hrvate i Srbe što su ga obasuli pretećim porukama.
Foto: Facebook

„Shvatio sam da se Fejsom širi spam s mojim imenom prije otprilike mjesec dana. Ne znam tko je pokrenuo tu poruku, mogu krenuti s nekim pretpostavkama, ali ne želim to raditi. Nisam osoba koja će optužiti nekoga bez dokaza, a i ne želim sebe izbaciti iz takta. Možda su bili izvanzemaljci, da saznam da su oni, dobro bih im vratio“, šali se simpatični Talijan.

„Nisam se bojao kad sam prvi put vidio poruku, no nakon nekog vremena mi nije bilo svejedno. Ali onda sam shvatio da se nemam razloga bojati nečega što je lažno“, kaže Fabrizio i dodaje za Index.hr da mu je ionako od tehnologije najvažniji njegov iPad.

Nije ljut na ljude koji su spam shvatili preozbiljno, no ipak kaže da mu je znalo zasmetati kada bi dobivao zaista ružne poruke u inbox.

„Ljutilo bi me samo kad bi mi neki ljudi u inboxu prijetili i govorili mi: ‘Ubit ću te’, ‘Gledaj iza sebe kad izlaziš iz kuće’, ‘Tražim te i ubit ću te’… To su stvari koje bi svakom smetale. Ali za ostalo nisam ni ljut ni zabrinut, jedino što mogu u ovoj situaciji je smijati se i šaliti se na račun svega“, zaključuje Talijan koji je u međuvremenu, zahvaljujući spamu, stekao velik broj Facebook prijatelja iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, piše Index.hr

I ako je bilo brojnih neprijatnosti, sve je na kraju ispalo totalno zezanje gde mu neki traže autogram ili ga mole da im postane prijatelj.

 

Ostavite komentar