GRADOVI VESTI

Taksisti sutra u protestu od 14 do 17, Gazela neće biti blokirana

Beogradski taksisti najavili duže blokade, ali bez zaustavljanja autoputa

Taksisti sutra u protestu od 14 do 17, Gazela neće biti blokirana

Aleksandar Bjelić iz Autotaksi udruženja Srbije najavio je da će protest taksista u Beogradu biti održan u ponedeljak od 14 do 17 časova, kao i da most Gazela neće biti blokiran.

Bjelić je za televiziju Prva rekao da će taksisti prihvatiti poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića na razgovore, ali da se termin sastanka još uvek ne zna, jer to ne zavisi od taksista.

„Poslušali smo Vučića, i kolege iz Novog Sad, Niša, Kragujevca i Pančeva neće dolaziti u Beograd“, rekao je Bjelić.

Protest taksista, pitanje za sve nivoe vlasti

Prema njegovim rečima, taksisti će se kretati standardnom rutom – Omladinskih brigada, Mihaila Pupina, Brankov most, Nemanjina ulica i ulazak u Savsku.

Vučić je u subotu zamolio taksiste da ne sprovode nikakvu radikalizaciju protesta od ponedeljka.

„Spremni smo da razgovaramo, da pronađemo rešenja, ali molim ih, jer to ničemu ne vodi“, rekao je on novinarima u Kuršumliji.

Taksisti protestuju od 30. septembra, zbog kompanija koje prevoz putnika dogovaraju i naplaćuju putem aplikacija.Izvor: Slobodna Evropa

„Jedna kolona će ići iz 70. bloka, Ulicom Jurija Gagarina preko Gazele koja nikako neće biti blokirana; to nije bila dobra informacija. Potom je planiran ulazak u Savsku, Nemanjinu i ostanak u Savskoj“, rekao je Bjelić.

Jedna kolona će, kako je naveo, ići od Ulice Jaše Prodanovića do Vlajkovićeve, kao i još jedna od Ulice Zdravka Čelara kroz Ulicu Starine Novaka do Slavije. Izvor: Danas

Obrada: Jutarnji GLASnik                                                   Foto:Screenshot

Ostavite komentar