VIDEO GLASNIK

+18 Jedini srpski šaman: Biće rata, kod Tita narod nije bio gladan, Žuti sve upropastili, ovaj nastavio isto… (VIDEO)

Večeras Vučić napada, jeca, viče i plače na Pinku, šminkerski opozicionari ga ismejavaju na Twitteru, i ne zna se ko je rečitiji, pametniji, lepši, lažljiviji, da l on, sam i nezaštićen, il oni fensi i negovani salonski urbakomueuroliberokapitalni građanski pravaši…

U ovoj zemlji političari ne služe za rešavanje problema građana, niti je to njihov posao, jedini njihov posao je da se za vreme dok su na vlasti obezbede bar do trećeg kolena i da se smišljaju što efektnije rečenice i izjave i da što sočnije pljunu jedan na drugoga. (I sad ovde ide scena iz „Sekule“: “ Ćerko, kako sam kukala?“ – „Mamo, zajebala si vek!“). Pljuvačka se najlakše obriše i najlakše zaboravi kad dođe trenutak da se prave zajednički dilovi.

Narod ko jebe, to je marva koja je istrpela Turke, istrpela ratove, knezove, kraljeve, komunizam, pa što da ne istrpi i njih, a i nekako voli ovaj narod da bude maltretiran, lagan, varan i da ga lože na razne priče… Rusi, Putin, Tramp, Kosovo, Zavetnici, Žene u crnom, polužene, Obrazi, dupeta… neprestana žurka, dok u Fijatu radnici sami sebi ukinuše pravo na štrajk!

Zemlja čuda bez Alise, al zato su tu Ane, Snežane, Zorane, Maje, Kaje, Soraje… i nije bajka, nego baš prava basna.

I kad je bal, nek je bar i orgija, a i malo da širimo paniku ko i ostali a la Vendi deratorski vašarski portali, pa vam postavljamo prognozu šamana (ma šta to značilo), prenetu sa Trećeg oka, čisto da budemo u trendu sa opštim ujebavanjem, razjebavanjem i prejebavanjem srpskog društva, naroda, građana, seljana, što zaslužnih, što nezaslužnih za sve što se dešava.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

 

Ostavite komentar