SA DRUŠTVENIH MREŽA VIDEO GLASNIK

Čedino hvatanje za „pišu“ i radost Jelene Karleuše (VIDEO)

Jelena Karleuša, za koju neki tvrde da je pevačica (mada to do sada nije dokazano), podelila je na Tviteru video, koji joj je Čeda Jovanović poslao u privatnoj poruci.
Foto: Tviter

Čeda Jovanović je inače bitanga, koja se usled večitog nedostatka dokaza, godinama bavi politikom.

U tom videu, koji je verovatno sniman za potrebe beogradskih izbora, i verovatno ima za cilj da ismeje i omalovaži nesrećnicu zvanu Nada Macura, Čeda se hvata za nešto što bi trebalo da je muški polni organ.

Pretpostavlja se da je Čeda tim performansom želeo da pokaže kako ga zabole kitica za sve i da mu niko ništa ne može, a istovremeno da demonstrira domaće vaspitanje, kulturu i nivo srpske političke septičko-jamarske elite.

To je od srca nasmejalo Jelenu Karleušu za koji neki tvrde da joj je jedini kvalitet silikonsko dupe, a neki da su to ipak sise, pošto je srpska majka, uzdanica SNS-a i prijateljica Ivice Dačića, svoje smanjila.

Karleuša, za koji neki tvrde da je pevačica, dok neki kažu da ne bi videla mikrofon da joj majka nije bila radio voditelj, a otac visoki policijski funkcioner, se istovremeno i zabrinula da nije napravila problem Čedi.

Jelena kao da je zaboravila da je ovo Srbija i da su ovde bitange, ološ, kriminalci, kurveštije, prevaranti, drolje i ostale ništarije zaštićena vrsta, krem ovog društva i kao takvi ne mogu da imaju nikakvih problema, već ima je uspeh zagarantovan.

I da iskoristimo priliku da pozdravimo one budale koji su bili pošteni, vredni, radni, obrazovani, talentovani… a koji su zaslugom gore spomenutih pobegli ili se spremaju da pobegnu iz ove uklete Srbije

Pogledajte Čedin video koji je Jelena postavila i pročitajte njen komentar, ako niste gadljivi i ako nemate pametnija posla:

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar