VAŠ GLAS VIDEO GLASNIK

Ko i zašto širi paniku?Alo: Građani u panici, helikopteri nadleću Beograd, sat i po kasnije smiruju te koje su i uplašili!

Ko to uznemirava, a onda smiruje građane Srbije?

Razlog neznanje ili REKLAMA Za FILM!

ALO:Građani u panici 13. agusta u 21:27.Helikopteri nadleću Beograd, Alo ekskluzivno saznaje sve nakon sat i po i smiruje građane!!!VIDEO

Ako ste od onih koji pročitaju samo naslov. onda ništa, a ako vas zanima kako se prave melodramske priče kako bi se privukli čitaoci, čitajte dalje.

Dakle,“u nedostatku realnih priča u rijaliti Srbiji“, jer je sve tako „fantastično“, mediji očigledno moraju da se snalaze i da „pomalo prave afere“, kako bi dobili čitaoce i gledaoce na svojim profesionalno etički, debelo novinarskim kodeksom potkovanim medijima . A i kad je reč o marketingu na isto se svodi.

Eto tako na jednom primeru ćete videti kako se baš, „bezobrazno“ prave afere, bez „afera“ kako bi se ljudi zaludeli da kliknu taj portal jer donosi neke sulude poene, KO?ŠTA?GDE?KAKO i ZAŠTO? (Šta to beše) Marketing i samo marketing!

Elem, evo jedne baš „profesionalno“ odrađene novinarske priče ili „intrigantne „marketinške  podrške filmu. Koliko marketing dozvoljava i uznemiravanje javnosti i širenje panike, pitanje u Srbiji nije sad, možda jednog dana.

 Pompezan naslov na sajtu Alo 13.avgusta 2019.21:14 – 13.08.201

GRAĐANI U PANICI! ŠTA SE TO DEŠAVA U „BLOKOVIMA“?! Helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu, policija patrolira kolima!

Niko ne zna šta se dešava!

Policijski helikopter više od sat vremena nadleće Novi Beograd posebno deo oko naselja Mileve Marić Ajnštajn, a policija patrolira kolima.

Da li je u toku akcija ili nešto treće za sada nije poznato, ali je narod vidno postao uznemiren, jer niko ne zna šta se dešava.

– Lete toliko nisko da je neprijatno – jedan je od komentara.
Nadleću i Batajnicu, ali odatle i poleću. Ne zna se da li je u pitanju akcija ili osposobljavaju nove policijske helikoptere.

Ubrzo stiže neverovatno ekskluzivna informacija, kako bi se uznemireni građani od te panike smirili?!?!
Opet Alo saznaje o čemu je reč, za neverovatnih sat i po od čudesnog događaja iznad neba nad Novim Beogradom, pod naslovom:
ALO.RS EKSKLUZIVNO SAZNAJE ŠTA SE DEŠAVA već u 22:55 13.08.2019- Helikopteri cele večeri nadletali Novi Beograd i Batajnicu! Razlog je NEVEROVATAN! Građani moraju saznati ISTINU!
Screenshot

Kako Alo.rs nezvanično saznaje u pitanju je snimanje filma. Srbija koristi svetske producentske kuće u cilju promocije naše države.

I još dodaju da se i prethodnih dana u Beogradu snimala serija mornaričke Foke, naša zemlja postaje sve važnija destinacija za snimanje.

KAKVO OTKRIĆE?!

Toliko „inovantivna“ medijska kampanja, da su se dobri marketinški stručnjaci slatko nasmejali. Makar da su vreme pogodili, kada se prvi put pojavio helikopter, ali ne, tako to rade oni koji primaju novac i i ovako i onako, njima je svejedno i njih verovatno niko neće ni pozvati na odgovornost što nisu profesionalno obavili posao.

KAKO JE OD OBIČNE PRIČE ALO NAPRAVIO „EKSKLUZIVU“odnosno marketinšku kampanju za film

Da pojednostavimo, i prethodnog dana je leteo policijski helikopter i to su mogli da saznaju svi „uplašeni“ građani, a tek mediji da ne pričamo, a i sve je još 10. avgusta bilo objavljeno na sajtu.

Kako je to izgledalo u praksi 12 avgusta

Eto jedne priče iz prve ruke, kada se urednica ovog Jutarnjeg GLASnika, 12. avgusta iznenadila gledajući iznad MUP-a kruženje helikoptera oko heliodroma, bar je ranije to bio iznad MUP-a, a kasnije i na Adi. Isti helikopter ili slični i tog jutra u Bulevar despota Stefana i kasnije pogled sa jezera na Adi prema Makiškoj strani odavao je prizor kao sa „filma“. Policijski, crni helikopter, nadletao je naš Beograd, ali se niko nije uznemirio, osim naravno novinarke, urednice Jutarnjeg GLASnika. Novinar ko novinar ili „novinar željan senzacije“ kreće u akciju i već zamišlja „ludu akciju“, neko „pompezno hapšenje“ i kako nalazi ekskluzivnu priču, kao što je tek sutra uveče „pronašao“ Alo.

Pogledajte VIDEO sa fejsa Pogled 12. avgusta, ADA
Kao potvrda da može biti dobra novinarska priča, isti ili sličan policijski helikopter nadletao je iznad heliodroma, bar je nekada to bio iznad MUP RS, Sekretarijat u Beogradu, Bulevar despota Stefana.
Video Jutarnjeg GLASnika 12. avgusta 2019.

Na mojoj fejsbuk stranici oglasio se, obavešten kao i njegov otac, a moj dragi pokojni kolega Mirko Alvirović, poznat po emisiji SAT, dakle Momir Alvirović , njegov sin, takođe veoma dobar poznavalac mnogih dešavanja u gradu, a posebno dobar poznavalac dronova i snimanja i otkrio mi je o čemu se radi, takođe na fejsu.

Odgovor jasan i precizan, a želja urednice da je prati neki zgodan uniformisani pilot tokom tog dana,  kao i sve u životu nije se završilo „filmski“, a od ekskluzive „ni traga ni glasa“.

Ali smo bar saznali istinu. 12.avgust 2019.

 

U Beogradu i okolini teče snimanje epizoda treće sezone američke serije SEAL Team
10. авг 2019 | Autor: Zoran Janković

Za televizijsku seriju CBS mreže, SEAL Team, ovog leta biće snimljene četiri nove epizode na lokacijama u Beogradu. Dve od ove četiri epizode otvoriće treću sezonu serijala i njihova radnja biće smeštena u Beogradu. U druge dve epizode u Beogradu će se snimati scene koje se odvijaju u Parizu i u drugim evropskim gradovima.

Serija prati tim Bravo, elitnu jedinicu „Foka“ američke mornarice, dok planiraju i preduzimaju opasne misije širom sveta. Udarnu ulogu u ovoj seriji igra američki glumac David Boreanaz, zvezda serija Buffy the Vampire Slayer, Angel, Slayer, FBI i Bones. Boreanaz je takođe i producent SEAL Team-a, i došao je u Beograd zbog snimanja. Ovo je jedna od najuspešnijih američkih televizijskih serija i premijera treće sezone zakazana je za oktobar ove godine.

SEAL Team snima se na lokacijama u i oko Beograda i upošljava veliku ekipu domaćih filmskih radnika i glumaca. Nikola Kojo, Bojan Lazarov i Tamara Aleksić imaju ključne uloge kao gostujuće zvezde u prvim dvema epizodama. Produkcija tesno sarađuje sa srpskom policijom i Ministarstvom odbrane, budući da su srpske oružane snage u ovim epizodama prikazane kao saveznici i saradnici SEAL jedinice na rasvetljavanju slučaja.

Kako je navedeno u saopštenju kuće Balkanic Media, podrška Kabineta premijerke zajedno sa Vladom, Srpskom filmskom asocijacijom i Kancelarijom gradonačelnika Beograda bila je ključna za ostvarivanje ove zahtevne produkcije i snimanja. Serija ističe Beograd kao modernu kosmopolitsku prestonicu, punu kulture i lepote, i sa Srbima u ulogama pozitivnih likova. Producente serije privukle su sjajne lokacije, saradnja Vlade Srbije i iskustvo domaćih filmskih radnika. Podsticaj za produkciju audiovizuelnih dela takođe je bio jedan od ključnih elemenata koji je privukao CBS da snima ovde.

Domaća produkcijska kuća je Balkanic Media, koja je za NBC Universal i CW nedavno u Srbiji završila celokupnu produkciju televizijske serije The Outpost, čija je druga sezona snimljena u PFI Studiju i na lokacijama širom Beograda, i koja se već emituje na SciFi kanalu, a emitovanje u Srbiji zakazano je za 15. avgust,navedeno je na  sajtu FCS.

 

Eto sad sam i ja nabacila „džaba“ reklamu, pa nek ide život, nije mi ni prvi, a ni poslednji put.
Pozdrav paničarima! Urednica Jutarnjeg GLASnika

Izvor:Jutarnji GLASnik                                        Foto:JutarnjiGLASnik,Screenshot

Ostavite komentar