VIDEO GLASNIK

Obraćanje naciji Milana Tarota: VLAST BRINE SAMO O NARKOMANIMA (VIDEO)

Milan Radonjić, poznatiji kao Milan Tarot, u kratkoj izjavi za Jutarnji GLASnik, obratio se naciji, da bi pojasnio svoje neučestvovanje na izborima u Beogradu.

“ Jednostavno, nisam mogao da se uklopim u taj svet prostitucije, narkomanije, kriminala, laži i prevara, kojom je preplavljena naša politička scena!“

„Pa ja sam bre pošten čovek! Pošteno zarađujem za život prodajući nadu i utehu i ulivajući optimizam u ljude… A ovi… političari… ma bitange svi do jednog! Jedni glume neku prefinjenost, uglađenost, obrazovanost, drugi čoveka iz naroda… ma sve lopov do lopova i prevarant do prevaranta. I foliranti i šibicari kakvi se samo na ovim prostorima rađaju i koji su zajahali sirotinju bez namere da sjašu.“

Na pitanje, kakvi su mu planovi za budućnost, Milan odgovara:

„Pošto sam ja čovek emotivac i ne mogu mirno sedeti dok moj grad propada,  sačekaću da vidim šta će moji prijatelji iz NIJEDAN OD PONUĐENIH ODGOVORA da urade, kaže Milan za Jutarnji GLASnik.

Naime, imam dogovor sa Vladanom koji je po zanimanju „salivač strave“ i broj 4 na njihovoj listi, kao i sa  Stašom, koja je po zanimanju „baba“ i koja je broj 12 na listi, da im pomognem posle pobede, pa da razjurimo svu ovu bagru koja nam godinama deru kožu s leđa i postavimo mlade i neiskvarene ljude koji će podići ovaj grad.

Kakvi metroi, kakve gondole, kakvi bakrači… Kad pobede ovi moji, ukinuću GSP i svi će se prevoziti letećim ćilimima, koje ću svojom magijom uvesti u saobraćaj.

Em će prevoz biti besplatan, em će vazduh biti čistiji.

Meni ništa ne treba, a Arapi, ako me se sete 6. avgusta na Šeik Zajed ibn Sultan el Najan – Ujedinjenje Emirata, sete se, ako se ne sete nikom ništa, to je bila moja dužnost da uradim za ovaj grad i za Beograd u plamenu na vodi…“

Milan nam ekskluzivno otkriva:

„Pošto je Bojana, koja je 9. na listi i po zanimanju „homeopata“ tražila od mene, ja ću lično biti zadužen i za resor zdravlja i dodatno biću zadužen za zaštitu građanskih prava, naročito alkoholičarskih.“

„O alkoholičarima ovde niko ne brine. Svi iz vlasti se brinu za narkomane i njihove potrebe, valjda su im oni bliži, a alkosi su zapostavljeni. E pa ne može tako! Dosta je više“! – završi  Milan razgovor, udarajući rukom o sto.

Milan je promotivnim spotom već započeo kampanju o tome kako vlast nema razumevanja za alkoholičare i njihove potrebe, već samo brine o sebi i svojim ljudima.

Pogledajte spot:

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar