VIDEO GLASNIK

Simpsonovi i Donald Tramp (VIDEO)

Simpsonovi o prvih 100 dana predsednika Trampa

Animirana serija „Simpsonovi“ dohvatila se Donalda Trampa u video snimku o prvih 100 dana njegovog predsedničkog mandata u kome se hvali da je povećao broj svojih pratilaca na Tviteru i smanjio hendikep u golfu.

Osamdeset četiri sekunde objavljene na Tviteru daju jasne naznake kakva će biti epizoda u nedelju, koja ističe da je 6,8 posto mandata Donalda Trampa u Beloj kući već proteklo.

Pregledan približno pet miliona puta na YouTubeu u petak, video snimak počinje u Beloj kući u olujnoj noći gde se može videti portparol Šon Spajser obešen u novinarskoj sobi s natpisom „dajem ostavku“ oko vrata.

„Neću ga zameniti!“, viče predsednikova savetnica Kelijana Konvej u begu nakon otkrića leša.

Za to vreme, Tramp sedi u krevetu u ružičastoj pidžami sa smartfonom u ruci i „Vodičem po Floridi za samo 10 miliona dolara na dan“ pored sebe.

„Sto dana na položaju, a toliko sam toga ostvario. Smanjio sam hendikep u golfu, na Tviteru imam 700 pratilaca više“, nabraja on.

Foto: Screenshot/ Youtube

Simpsonovi, koji su osvojili 32 nagrade Emi i predvideli da će Tramp biti izabran za predsednika još 2000. došli su do kraja 28. sezone. Legendarna serija trebalo bi da se zadrži na malim ekranima najmanje do 30. sezone.

Izvor: N1/ Autor teksta: Hina

Ostavite komentar