POLITIKA VAŠ STAV VIDEO GLASNIK

SLOBODAN RELjIĆ: Ko izda Kosovo, mora da računa na Krvavu litiju! (VIDEO)

O sunovratu novinarstva u Srbiji ali i celom svetu, o lažima koje prate najavljivani „rasplet“ kosmetske krize, o uslovima u današnjoj Srbiji koji podsećaju na tursko doba, o tome zašto je Henri Kisindžer upozoravao da se Srbi ne smeju potcenjivati, a zašto vlast Aleksandra Vučića Srbe plaši nekakvom najezdom Albanaca, u novoj „RasPravdi“ govorio je Slobodan Reljić, sociolog medija i nekadašnji glavni urednik NIN-a.

– Nije nama Zapad problem već vladajući sloj koji da bi opstao ispunjava želje zapadu bez da im oni i traže – smatra Reljić dodajući da nas taj sloj uništava u svakom pogledu.

On je rekao da je u Srbiji na snazi kolonijalna demokratija u kojoj narod uvek izabere one koje Zapad želi na čelu Srbije.

On je rekao da je za Srbiju jako opasno što Aleksandar Vučić ne priznaje stav 80 posto građana koji se protive pravno obavezujućem sporazumu sa tzv. Kosovom, pa čak i stav SPC. Reljić je u emisiji podsetio na krvavu litiju i sukobe koji su se desili u Kraljevini Jugoslaviji 1937. godine kada je tadašnja vlast mimo volje naroda i SPC želela Konkoradat sa Vatikanom. On je objasnio da je vlast i tada ignorisala volju naroda.

Reljić u emisiji žestoko kritikuje vlast optužujući je za uništavanje Srbije:

Autor i voditelj emisije je Miodrag Zarković.

Ostavite komentar