POLITIKA VIDEO GLASNIK

„STRANI AGENT“ Boban Jovanović: Ne rušim ja Vučića, ruši se sam

Povodom pisanja lista Informer o navodnom pripremanju zavere za svrgavanje Aleksandra Vučića, te pretnji smrću koje je posle toga dobio, međunarodni humanitarac i savetnik predsednika Srpske napredne stranke u Makedoniji Dragiše Miletića, Boban Jovanović, dao je ekskluzivni intervju za Balkanski glas istine.

Foto: Balkanski glas istine

Posle hajke Informera, Jovanović je dobio pretnje smrću sa nepoznatih kosovskih brojeva, koje su glasile „da ako još jednom pomene Aleksandra Vučića, završiće kao Oliver Ivanović“.

Jovanović u intervjuu za Balkanski glas istine kaže da će njegovo aktivnije učešće u politici upravo zavisiti od pretnji smrću koje je dobio zbog navodnog rušenja Vučića i da će zbog toga proći kao Oliver Ivanović, jer je pretnje prihvatio bez straha, pa čak su ga i motivisale u odbrani dostojanstva i ljudskih prava i vrednosti.

O biografiji Bobana Jovanovića pisao je i Jutarnji glasnik (OVDE), gde smo otkrili više informacija o dosadašnjem radu Bobana Jovanovića.

Jovanović je naveo da postoji dosta tačnih podataka u pisanju Jutarnjeg GLASnika, i da on jeste „strani agent“, ali samo zato što zastupa stranu agenciju (Agenciju za podršku i koordinaciju međunarodne civilne zaštite iz Ženeve),  koja se isključivo bavi civilnom zaštitom, zaštitom stanovništva u slučaju elementarnih nepogoda, zemljotresa, poplava… te da je on kao koordinator zadužen za države  Zapadnog Balkana. 

 

Poziva i građane Srbije da ne izađu na referendum o Kosovu jer bi taj referendum bio protivustavan.

Pogledajte ceo razgovor sa Bobanom Jovanovićem u kome otkriva dosta podataka iz svoje prošlosti, o političkom radu, boravku u Africi, te o trenutno aktuelnom potencijalnom referendumu o Kosovu i Metohiji i bežanju od odgovornosti i skrivanju  Aleksandra Vučića iza referenduma koji se najavljuje:

Izvor: Balkanski glas istine

Priredio M. A. M.

Ostavite komentar