VIDEO GLASNIK

U MORU SILNIH SISA I GUZICA TEŠKO JE DOĆI DO IZRAŽAJA! Anezi, u prvom spotu gola, a sad novim putem

Anezi nam dolazi iz Hrvatske, iz Vrsara, a svojim pesmama, nastupima, spotovima i pojavom, nikog ne ostavlja ravnodušnim i sigurno gradi svoju karijeru, koja će garantovano biti jedna od najblistavijih, na ovim prostorima.

“ U moru silnih sisa i guzica kojima nas većina zasipa na vulgaran način tužno je, ali istinito, da je jako teško doći do izražaja s čim zapravo želiš, a to je s umetnošću. Zato sam razmišljala na kakav način potpuna golotinja ne bi bila ni malo vulgarna, već da moje žensko telo posluži u svrhu umetničkog izražaja video spota, a opet da se uklopi i s mojim muzičkim izrazom.“  – kazala nam je mlada pevačica Anezi, posle predstavljanja spota pesme „Samo najbolje želim ti (acoustic)“, koji je izazvao pravu buru na muzičkoj sceni i sve pohvale što je sa ukusom spojila golotinju i muziku.

Predstavljamo vam Anezi kroz neke fotografije iz njenog privatnog života, sa nastupa i snimanja spotova:

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Posle fantastičnog utiska koji je Anezi ostavila tim svojim spotom, urađen je i novi, ovoga puta potpuno drugačiji, za pesmu “ Pokaži mi put“

– Kao nudista i ljubitelj prirode, nije mi bio problem potpuno se skinuti na plaži radi prenošenja ispisanih poruka iz spota pesme „Samo najbolje želim ti (acoustic)“. Međutim, u novom spotu prikazujem drugu vrstu prirodnosti. Uvijek mi je bitno ispričati neku dublju priču, da l` direktno ili indirektno, kroz pesmu ili spot, a ostati svoja i ne biti vulgarna – kaže Anezi.

Spotom za novi singl „Pokaži mi put“, koji je napravila kao polaznica MPA akademije s ostalim polaznicima i predavačima, Anezi se nada preneti poruku da ne podilazimo krivim vrednostima već da iskoristimo svoju inteligenciju i razne lepote koje nam je priroda dala, da svojim životom ispišemo priču koja će imati dublji smisao.

– Ne želim podleći negativnim aspektima šoubiznisa koji pevačice većinom svodi samo na seksualne objekte – samouvereno zaključuje Anezi.

Nakon što sam se gola skinula iz potrebe što šireg prenošenja poruka koje sam ispisala u zadnjem spotu, ovim se nadam preneti još jednu poruku – kazala nam je mlada pevačica, koja predstavlja svoj novi spot.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Region polako dobija novu muzičku zvezdu koja ima sve potrebno: dobar vokal, dobru interpretaciju, ne trebaju joj vulgarnosti jer je zgodna sama po sebi, zna voleti i pametna je.

Sami procenite iz oba spota koje su vam poruke draže.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

Ostavite komentar