VIDEO GLASNIK

Za 10 godina Albanci ostaju sami, niko neće hteti da ratuje za njih. TREBA NAM NEUPOREDIVO JAČA VOJSKA(VIDEO)

Gost nove epizode emisije „RasPravda“ produkcije „HelmCast“ bio je advokat Branko Pavlović. Pavlović je kritikovao pregovore koje Aleksandar Vučić, pod patronatom EU, vodi sa Šiptarima, tvrdeći da treba odložiti sporazum o Kosovo jer će Šiptari u narednih 10 godina izgubiti podršku koju trenutno imaju.

Pavlović je rekao da trenutno Nemačka vrši najači pritisak na Srbiju kako bi pristala na pravno perfektni“ sporazum o Kosovo kojim bi stavila tačku na pitanje nezavisnosti južne srpske pokrajine. Pavlović je rekao da pregovore treba odložiti do povoljnijih okolnosti.

– Idealni trenutak za pregovore biće kada Albanci sa Srbima ostanu jedan na jedan, kada međunarodne okolnosti budu takve da niko neće hteti da ratuje za Albance, niko. To je prvi preduslov. Drugi preduslov da Srbija bude vojno neouporedivo jača od albanske strane da bi pregovori uspeli – objašnjava Pavlović.

On kaže da to nije poziv na rat već da bi rezultat pregovora bio mnogo bolji kada bi Srbija imala vojsku koja je u stanju da za 60 dana bude na granici sa Albanijom.

– Onda kažeš ja to neću, ja hoću da pregovaram – objašnjava Pavlović.

On je rekao da velika sreća po Srbiju da međunarodne okolnosti idu u korist onih zemalja koje ne priznaju nezavisno Kosovo poput Kine, Rusije i Indije a na štetu onih koji su sponzori Albancima.

– Za 10 godina Albanci ostaju sami – tvrdi Pavlović.

On u emisiji govori i o ekonomskom uništavanju Srbije, štetnih posledica delovanja MMF u našoj zemlji, pogrešnim potezima politike Aleksandra Vučića, ekonomskom raslojavanju i povećanju broja siromašnih itd. Pavlović govori i o odgovornsti vlada nakon 5. oktobra.

Autor i voditelj emisije je Miodrag Zarković.

Izvor: HelmCast

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar